« Home | Kursus ke Kurusus??? » | Bosannya... » | My Greatest Storyboard Consultant... » | Kenangan Yang Terindah. » | Pelancaran Rasmi d' Sanding » | Poster Rahsia Hati v2.0 » | Hati nan sayu » | Poster lagi » | Poster!!! Poster!!! » | Geng Penunggu Skype » 

Saturday, September 16, 2006 

di manakah aku?

hehehe... saje je bg title camtu... cam simbolik abeh... hr ni aku ade kat kl... saje jln2... esok ada gath TKO (ish bdk ni... asik2 TKO je...). aku nk pegi gath kali ni bknnya apa... ade maksud tsirat d sebaliknya... Mega Gathering TKO diadakan pd hr esok... 17 sept 2006... diulangi 17 sept hahaha...

erm... mlm td... shii misscall aku... dia kata da lama x dgr cite... mmg la sejak dia x online YM aku lost contact ngan dia. pastu plak Zukee'a aku hilang... aku simpan semua no dlm dia... abeh la semua no ilang... aku malas nk mintx balik... dia pujuk aku p gath... aku kata klu ade ati p la... gaya cam majuk je kan... hahaha...

esok 17 sept... diam x diam... sedar x sedar... da btambah lg usia aku... hish... aku nk tgk... sape yg wish aku... who r the 1st... ceh speaking plak mamat ni... wei faiez... sedor la diri tu... usia da meningkat tp fikiran takuk tu gak... tang tu gak... hish... x blh jd ni... nk p jd student balik la camni...

hr ni klu ada jodoh... blh la jumpa nile... tp klu x dpt nk jumpa x pe la... bkn jodoh la namanya... da baca da cite dia... best... erm... aku ni hah masih x yakin nk publish cite kat memana majalah... takut org kata aku ciplak plak.. ehehe... ok la... pjg plak cite aku kali ni... ehehe...

faiez:5.24am:hentian puduraya

faiez.. kenapa tak tgl no hp...? nanti lainkali dtg Kl sng nak jumpa... saya bagi no hp kat ym eh.. nanti miscol saya k.. sori k.. ingat boleh gak jumpa... lain kali lah.. awak banje saya makan eh.. hehehe

jangan takut la kalau nak hantar.. bagi lah faiez cepat2.. dah la isu 107 takde cerpen.. kalau awak bagi mesti leh siar.. bagi eh.. saya tgu ni... saya takut tak sempat je nanti... atau awak send je kat bradermacho@yahoo.com. buat subject cerpen k..

Post a Comment