« Home | Bosannya... » | My Greatest Storyboard Consultant... » | Kenangan Yang Terindah. » | Pelancaran Rasmi d' Sanding » | Poster Rahsia Hati v2.0 » | Hati nan sayu » | Poster lagi » | Poster!!! Poster!!! » | Geng Penunggu Skype » | Istimewa... » 

Sunday, September 03, 2006 

Kursus ke Kurusus???

kursus la... kurusus cam ngata aku je... aku tau la bdn aku cam Ahmad Daniel (Soal Hati) . yer berbalik pd kursus td tu... sebenarnya aku out of list, tp akak sejawatan ngan aku kat sekolah aku tu krg sket nk bramas mesra dlm hal2 camni... so aku jd pengganti... aku pun sbenarnya bkoba2 nk p sbb ade geng2 skolah lama :D... hurm rs cam da muncul sket tanduk kat kpala... hahaha... aku kursus kat desaru... hurm... aku ni nk p sgt kursus2 ni bknnya apa... maleh dah duk bosan kat skolah tu... asik2 buat menda sama... jd pak gad, cleaner... itu je... skrg2nya kursus ni kira cam p mlancong la... nk mlancong sendiri x mampu... hahaha...

ehehe nk tambah sket lagi... da lama x tgk blog sendiri rupanya ada peminat (hehehe perasan plak mamat ni... macam la dia tu Afdlin Shauki...) aku sedikit tpranjat (tekejut beruk sebenarnya... saje nk kaber...) bila posting aku yg lastest (huhuhu... da bkurun da) ada komen... bila tgk... rupanya ada org prasan yg aku ni penulis (cheh... penulis la konon...) yg aku maksudkan kat sini ialah nile_chem klu nk bandingkan aku ngan dia... huish... ibarat Gunung Belumut yang dengan Gunung Everest... sape Gunung Belumut? aku la... aku bknnya sehebat mana nk bandingkan dgn dia... karya dia disiarkan di Majalah Fav aku... Blues Selamanya... punya Fanatik aku ngan majalah tu... dr isue 1 smpi la ni duk baca... (x blh kata kumpul... sbb aku tatau kat mana letaknya).

buat nile, time kasih sbb tprasankn aku ni., wpun aku ini kuman dlm bidang penulisan awk.. nampak gak ek... :D

alah awak ni faiez.. rendah diri lak... menulis lah yer... kalau ada tersiar kat mana2 jangan lupa bagitahu.. try la hantar kat blues kalau ada tulis.. ke dah? semoga bakat terus di asah.. jangan puji nile lebih2... nile ni penuli spicisan je.. hehehe... masih nak belajar merangkak2 ni... good luck utk awak...

good luck utk awak... cam ayat adlin aman ramlieee la tu.. muahaha...

so..gud luck utk awak la faiz...huhuhu

..salam kenal..

Post a Comment